the best or nothing

Disclaimer

direct rijden in een Mercedes-Benz

Heeft u belangstelling voor één van de voertuigen op de website, vul dan het contactformulier in en geef daarbij de dealer van uw keuze aan. Deze neemt vervolgens met u contact op om een afspraak te maken. Maar u kunt natuurlijk ook zelf met de gegevens van het voertuig naar een Mercedes-Benz dealer gaan.

Door te klikken op het model van uw keuze worden alle beschikbare auto’s worden in willekeurige volgorde getoond. Bij de foto staat de indicatieve verkoopprijs van de auto inclusief de af fabriek opties. Verfijn eventueel uw zoekcriteria in de box aan de rechterkant van het scherm.

Aan de op deze website vermelde indicatieve prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Door te klikken op de foto worden de specificaties van de auto en de opties getoond, inclusief exterieur- en interieurfoto en de kleur. Let op: de afbeelding is een zo goed mogelijk gelijkende standaard afbeelding, die kan verschillen van de werkelijke uitvoering.

Uw dealer kan u vanzelfsprekend gedetailleerde informatie verstrekken. Bij ‘Extra informatie’ treft u het unieke “Kommnr” (kommissionnummer) aan, welke van belang is voor het direct verkrijgen van de uitgebreide offerte van deze auto.

Door te klikken op de button ‘Neem contact op’ kunt u het aanvraagformulier invullen met uw persoonlijke gegevens. Kies de gewenste dealer en druk op verzenden. Uw aanvraag wordt verstuurd naar de gekozen dealer inclusief het Kommnr van de gewenste auto. De door u gekozen dealer neemt telefonisch contact met u op om:

  • te bevestigen dat de gekozen auto beschikbaar is *
  • uw aanvullende wensen te inventariseren m.b.t. eventuele accessoires
  • een afspraak te maken voor het maken van een proefrit of het toesturen van een gedetailleerde offerte
Voor uw gemak hebben we alle voertuigen ook voorzien van een indicatie van de leaseprijs. En een link naar de leasecalculator voor het geval dat u voor een andere berekening kiest.

Voor alle vermelde voertuigen op deze website is de disclaimer van toepassing

Klik hier voor de privacy statement
Klik hier voor de disclaimer
Klik hier voor de cookie statement